ADVIES

Workaholics/The People Company Zuid-Holland kunt u op verschillende terreinen adviseren: Heeft u mensen in dienst met een arbeidshandicap? Wij geven u advies over alle mogelijke subsidies.

Is er een werknemer in de ziektewet ? ( vanwege op het werk opgelopen handicap of dergelijke) Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden, om iemand intern ( eventueel op een andere werkplek) toch aan het werk te krijgen. Indien nodig met eventuele werkplek aanpassingen. Heeft u werknemers die al langere tijd in de ziektewet zitten, en geen interne oplossing voor is te vinden ? Ook hier over kunt u bij ons advies inwinnen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, of vul het contactformulier in dan neem wij contact op met u.

 

DIENSTEN VOOR WERKGEVERS

 •  
  OUTPLACEMENT

  Outplacement is geen slecht einde, maar een nieuw begin. U kunt het beste afscheid nemen door het bieden van perspectief en een nieuwe baan. Van alle werkzoekende die bij ons worden aangemeld vindt 80% een nieuwe baan.

 •  
  WERVING EN SELECTIE

  Om de juiste persoon op de juiste werkplek te krijgen, gaan wij uiterst zorgvuldig om met onze selectie. Wij maken hierbij gebruik van de expertise van onze medewerkers, en ons op maat gemaakte software pakket.

 •  
  OPLEIDINGEN EN STAGE

  Bent u toe aan een nieuwe start in uw leven? Vergroot dan uw kans op de arbeidsmarkt bij Workaholics/The People Company Zuid-Holland. Wij bieden u de volgende opleidingen...