DIENSTEN
HOOFDPAGINA | WERKGEVERS | DIENSTEN

Wij geloven niet in standaardoplossingen, maar in een persoonlijke professionele aanpak. Workaholics/The People Company Zuid-Holland is van mening dat door middel van persoonlijke begeleiding voor werkgever en werknemer er een optimaal resultaat geboekt kan worden voor beide partijen.

Onze missie is dan ook om zoveel mogelijk potentiële werkgevers en werknemers naar volledige tevredenheid te matchen. Kenmerkend hierin is onze proactieve manier van denken en werken.

Onze medewerkers vormen de basis van ons succes. Zij zien de mogelijkheden van alle mensen binnen de maatschappij, hebben een positieve instelling, en een daadkrachtige aanpak. Onze medewerkers krijgen een beperkte caseload, om elke klant optimaal te kunnen ondersteunen.

Workaholics beschikt over een innovatief softwareprogramma. Dit programma bevat zowel de aangeleverde gegevens van werkgevers als werkzoekenden.

Met al deze gegevens wordt uiteraard zeer zorgvuldig omgegaan. (zie ons privacyreglement)
Onze medewerkers hebben hier ook een geheimhoudingsverklaring moeten tekenen bij aanvang van hun contract.

Het programma maakt met de gegevens een "match" waarmee de beste opties direct tevoorschijn komen. Door een persoonlijke consulente die beide partijen kent, wordt dan gekeken welke van de weergegeven opties ook naar zijn/haar idee het beste past. Zo kunnen we op een snelle en efficiënte manier te werk gaan.

Na plaatsing wordt er in 1e instantie veelvuldig contact opgenomen met zowel werknemer als de werkgever/opleider. Door dit te doen zijn we er snel bij als een van de partijen ontevreden blijkt te zijn. Na verloop van tijd wordt dit contact verminderd als blijkt dat alles naar wens verloopt. Beide partijen zijn ook altijd vrij om ons te bellen of te mailen. Wij gaan ervan uit op deze manier snel en goed werknemer en werkgever/opleider van dienst te kunnen zijn.

Wenst u aan de hand van bovenstaande gegevens toch meer informatie? Neem dan contact met ons op, of vul het contactformulier in.

 

DIENSTEN VOOR WERKGEVERS

 •  
  OUTPLACEMENT

  Outplacement is geen slecht einde, maar een nieuw begin. U kunt het beste afscheid nemen door het bieden van perspectief en een nieuwe baan. Van alle werkzoekende die bij ons worden aangemeld vindt 80% een nieuwe baan.

 •  
  WERVING EN SELECTIE

  Om de juiste persoon op de juiste werkplek te krijgen, gaan wij uiterst zorgvuldig om met onze selectie. Wij maken hierbij gebruik van de expertise van onze medewerkers, en ons op maat gemaakte software pakket.

 •  
  OPLEIDINGEN EN STAGE

  Bent u toe aan een nieuwe start in uw leven? Vergroot dan uw kans op de arbeidsmarkt bij Workaholics/The People Company Zuid-Holland. Wij bieden u de volgende opleidingen...