HET BEDRIJF
HOOFDPAGINA | OVER ONS | HET BEDRIJF

Workaholics/The People Company Zuid-Holland is ontstaan van uit de gedachte dat een persoonlijke benadering van en respect voor de klant en de situatie de voedingsbodem is voor een succesvolle samenwerking.

Niet iedereen heeft een gelijke startpositie of gelijke kansen.
Iedereen heeft talenten die ontwikkeld kunnen worden of de ambitie om dromen waar te maken. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, het vinden van werk, het leren leven in Nederland of je plekje vinden in de samenleving.

Het Workaholics/The People Company Zuid-Holland  team bestaat uit professionele trainers, coaches, psychologen, jobhunters en specialisten op diverse terreinen, bijvoorbeeld scholing en het starten van een eigen bedrijf. Onze consulenten krijgen een beperkte caseload, om elke klant optimaal te kunnen ondersteunen.

Workaholics/The People Company Zuid-Holland beschikt verder over een innovatief softwareprogramma. Dit programma bevat alle door werkgevers en werknemers aangeleverde gegevens. Het programma maakt daarna een "match" waarmee de beste opties direct tevoorschijn komen. Door de persoonlijke consulente die beide partijen kent, wordt dan gekeken welke van de weergegeven opties ook naar zijn/haar idee het beste past. Zo kunnen we op een snelle en efficiënte manier te werk gaan.

Wilt u onze kwaliteiten testen? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

 

ONZE DIENSTEN

 •  
  VOOR
  WERKGEVERS

  De arbeidsmarkt is volop in beweging, niet in het minst door een actieve overheid, volop werkend aan subsidieregelingen voor werkgevers. Het bijbehorende papierwerk nemen wij u graag uit handen. Ons softwareprogramma bevat de gegevens van alle beschikbare werknemers en opleidingsinstituten. Een match met uw gegevens zorgt ervoor dat de beste opties direct zichtbaar zijn. Door uw persoonlijke consulente, die beide partijen kent, wordt gekeken welke van de opgegeven opties het beste bij uw organisatie past. Zo kunnen we u op een snelle en efficiënte wijze voorzien van de juiste werknemer.

 •  
  VOOR
  WERKZOEKENDEN

  In goed overleg met onze professionals heeft u alle inspraak in uw-reintegratietraject, het gaat tenslotte om uw toekomst. Ons softwareprogramma bevat de gegevens van alle beschikbare werkgevers en opleidingsinstituten. Een match met uw gegevens zorgt ervoor dat de beste opties direct zichtbaar worden. Door uw persoonlijke consulente, die beide partijen kent, wordt gekeken welke van de opgegeven opties het beste bij u past. Zo kunnen we u op een snelle en efficiënte wijze bij de juiste werkgever of opleiding plaatsen.

 •  
  OVERHEID

  Wij geloven niet in standaard oplossingen, maar in een persoonlijke professionele aanpak. Het is dan ook onze missie om zoveel mogelijk potentiële werkgevers en werknemers naar volle tevredenheid te matchen. Onze collega's vormen hierbij de basis van ons succes. Zij zien de mogelijkheden van alle mensen binnen de maatschappij, hebben een positieve instelling en een daadkrachtige aanpak. Workaholics/The People Company Zuid-Holland beschikt over een innovatief software programma dat zowel de aangeleverde gegevens van werkgevers als werknemers bevat waardoor er op efficiënte wijze een match kan worden gemaakt. Met al deze gegevens wordt uiteraard zeer zorgvuldig omgegaan. Onze medewerkers hebben dan ook een geheimhoudingsverklaring moeten ondertekenen.

 •  
  OPLEIDINGEN

  Workaholics/The People Company Zuid-Holland biedt opleidingen. Deze opleidingen zijn flexibel en re-integratie gericht en uitermate geschikt voor mensen met een arbeidsbeperking. De kosten van de opleidingen zijn inclusief alle examens (1 herexamen) en inschrijvingen bij registers ( bijvoorbeeld KIWA ).