OPLEIDINGEN
HOOFDPAGINA | OPLEIDINGEN

Workaholics/The People Company Zuid-Holland biedt opleidingen met baangarantie.

Workaholics/The People Company Zuid-Holland biedt opleidingen met baangarantie. Deze opleidingen zijn flexibel en re-integratie gericht en uitermate geschikt voor mensen met een arbeidsbeperking, maar ook voor ieder ander die graag een nieuwe wending aan zijn/haar leven wil geven met het volgen van een opleiding. De kosten van de opleidingen zijn inclusief alle examens (1 herexamen) en inschrijvingen bij registers ( bijvoorbeeld KIWA ).

 

Workaholics/The People Company Zuid-Holland doet aan maatwerk. Dit betekent dat er per persoon wordt gekeken hoeveel tijd hij of zij nodig heeft om de opleiding succesvol af te kunnen ronden.

 

 

 

De volgende opleidingen worden aangeboden met landelijk gecertificeerde examens:

 

Opleidingen:

 

* Volgens de Microsoft certificering en examinering bieden wij aan : ICT Helpdeskmedewerker

 

 

 

 

ONZE DIENSTEN

 •  
  VOOR
  WERKGEVERS

  De arbeidsmarkt is volop in beweging, niet in het minst door een actieve overheid, volop werkend aan subsidieregelingen voor werkgevers. Het bijbehorende papierwerk nemen wij u graag uit handen. Ons softwareprogramma bevat de gegevens van alle beschikbare werknemers en opleidingsinstituten. Een match met uw gegevens zorgt ervoor dat de beste opties direct zichtbaar zijn. Door uw persoonlijke consulente, die beide partijen kent, wordt gekeken welke van de opgegeven opties het beste bij uw organisatie past. Zo kunnen we u op een snelle en efficiënte wijze voorzien van de juiste werknemer.

 •  
  VOOR
  WERKZOEKENDEN

  In goed overleg met onze professionals heeft u alle inspraak in uw-reintegratietraject, het gaat tenslotte om uw toekomst. Ons softwareprogramma bevat de gegevens van alle beschikbare werkgevers en opleidingsinstituten. Een match met uw gegevens zorgt ervoor dat de beste opties direct zichtbaar worden. Door uw persoonlijke consulente, die beide partijen kent, wordt gekeken welke van de opgegeven opties het beste bij u past. Zo kunnen we u op een snelle en efficiënte wijze bij de juiste werkgever of opleiding plaatsen.

 •  
  OVERHEID

  Wij geloven niet in standaard oplossingen, maar in een persoonlijke professionele aanpak. Het is dan ook onze missie om zoveel mogelijk potentiële werkgevers en werknemers naar volle tevredenheid te matchen. Onze collega's vormen hierbij de basis van ons succes. Zij zien de mogelijkheden van alle mensen binnen de maatschappij, hebben een positieve instelling en een daadkrachtige aanpak. Workaholics/The People Company Zuid-Holland beschikt over een innovatief software programma dat zowel de aangeleverde gegevens van werkgevers als werknemers bevat waardoor er op efficiënte wijze een match kan worden gemaakt. Met al deze gegevens wordt uiteraard zeer zorgvuldig omgegaan. Onze medewerkers hebben dan ook een geheimhoudingsverklaring moeten ondertekenen.

 •  
  OPLEIDINGEN

  Workaholics/The People Company Zuid-Holland biedt opleidingen. Deze opleidingen zijn flexibel en re-integratie gericht en uitermate geschikt voor mensen met een arbeidsbeperking. De kosten van de opleidingen zijn inclusief alle examens (1 herexamen) en inschrijvingen bij registers ( bijvoorbeeld KIWA ).