HOOFDPAGINA | WERKGEVERS | DIENSTEN | OUTPLACEMENT
OUTPLACEMENT

Bij re-integratie van zieke medewerkers, of bijvoorbeeld een reorganisatie in uw bedrijf, wilt u dat uw medewerkers professionele ondersteuning krijgen bij het vinden van een nieuwe baan. Het Workaholics team ondersteunt werkgevers en werknemers bij outplacement.

Outplacement is geen slecht einde, maar een nieuw begin. U kunt het beste afscheid nemen door het bieden van perspectief en een nieuwe baan. Van alle werkzoekende die bij ons worden aangemeld vindt 80% een nieuwe baan.

Voor u?
U krijgt inzicht in de tijdsduur van de te bewerkstelligen nieuwe baan, en de bemiddelbaarheid van de werknemer. Wij zijn eerlijk en duidelijk over de mogelijkheden en beperkingen.

Voor uw werknemer?
Uw werknemer krijgt een individuele aanpak. We houden rekening met eventuele emotionele gebeurtenissen rondom de huidige functie. Via professionele en persoonlijke begeleiding krijgen we inzicht in de vaardigheden en motivatie van de werknemer. Waar nodig zorgen we voor bijscholing en training. Onze medewerkers ondersteunen actief bij het vinden van een nieuwe werkomgeving.

Wat onderscheid ons van anderen?
Een pragmatische aanpak. Een fase voor emotionele opvang. Tijd voor motivatie en hulp bij praktisch solliciteren. CV opstellen, brieven schrijven, wegwijs op internet, maar vooral: wij leveren zelf kansen aan en regelen gesprekken bij potentiële werkgevers. En niet te vergeten een op maat gemaakt softwarepakket, waarmee een perfecte match gemaakt kan worden tussen werkgever en werknemer.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, of vul het contactformulier in dan nemen wij contact op met u.

Weet u genoeg en wilt u gebruik maken van onze diensten? Vul dan bij werkzoekende het aanmeldformulier in.
 

 

DIENSTEN VOOR WERKGEVERS

 •  
  OPLEIDINGEN EN STAGE

  Bent u toe aan een nieuwe start in uw leven? Vergroot dan uw kans op de arbeidsmarkt bij Workaholics/The People Company Zuid-Holland. Wij bieden u de volgende opleidingen...

 •  
  WERVING EN SELECTIE

  Om de juiste persoon op de juiste werkplek te krijgen, gaan wij uiterst zorgvuldig om met onze selectie. Wij maken hierbij gebruik van de expertise van onze medewerkers, en ons op maat gemaakte software pakket.

 •  
  ADVIES

  Workaholics/The People Company Zuid-Holland kunt u op verschillende terreinen adviseren: Heeft u mensen in dienst met een arbeidshandicap? Wij geven u advies over alle mogelijke subsidies.