OVER ONS
HOOFDPAGINA | OVER ONS

Het Workaholics/The People Company Zuid-Holland  team bestaat uit professionele trainers, jobcoaches, psychologen, jobhunters en specialisten op diverse terreinen, bijvoorbeeld scholing en het starten van een eigen bedrijf.

Onze aanpak is gebaseerd op individuele begeleiding per slot van rekening is ieder individu anders en is maatwerk de sleutel tot succes.

 

Missie: Onze missie is drieledig, naar de klant: Serious jobcoaching Naar de opdrachtgever: Consider it done, Naar de werkgever: Count on us.

 

Visie: op basis van wederzijds respect en vertrouwen realiseren wij samen met onze klant ieder doel.

 

 

WAAROM WORKAHOLICS/THE PEOPLE COMPANY ZUID-HOLLAND?

Als u kiest voor Workaholics/The People Company Zuid-Holland dan kiest u voor een serieus bedrijf waar u op kunt rekenen, waar afspraak afspraak is. Misschien een tikje tegendraads maar in ieder geval met een ''no-nonsense'' aanpak gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.

 

  • Maak Nederland sterk, iedereen aan het werk!
 

ONZE DIENSTEN

 
VOOR
WERKGEVERS

De arbeidsmarkt is volop in beweging, niet in het minst door een actieve overheid, volop werkend aan subsidieregelingen voor werkgevers. Het bijbehorende papierwerk nemen wij u graag uit handen. Ons softwareprogramma bevat de gegevens van alle beschikbare werknemers en opleidingsinstituten. Een match met uw gegevens zorgt ervoor dat de beste opties direct zichtbaar zijn. Door uw persoonlijke consulente, die beide partijen kent, wordt gekeken welke van de opgegeven opties het beste bij uw organisatie past. Zo kunnen we u op een snelle en efficiënte wijze voorzien van de juiste werknemer.

 
OVERHEID

Wij geloven niet in standaard oplossingen, maar in een persoonlijke professionele aanpak. Het is dan ook onze missie om zoveel mogelijk potentiële werkgevers en werknemers naar volle tevredenheid te matchen. Onze collega's vormen hierbij de basis van ons succes. Zij zien de mogelijkheden van alle mensen binnen de maatschappij, hebben een positieve instelling en een daadkrachtige aanpak. Workaholics/The People Company Zuid-Holland beschikt over een innovatief software programma dat zowel de aangeleverde gegevens van werkgevers als werknemers bevat waardoor er op efficiënte wijze een match kan worden gemaakt. Met al deze gegevens wordt uiteraard zeer zorgvuldig omgegaan. Onze medewerkers hebben dan ook een geheimhoudingsverklaring moeten ondertekenen.

 
VOOR
WERKZOEKENDEN

In goed overleg met onze professionals heeft u alle inspraak in uw-reintegratietraject, het gaat tenslotte om uw toekomst. Ons softwareprogramma bevat de gegevens van alle beschikbare werkgevers en opleidingsinstituten. Een match met uw gegevens zorgt ervoor dat de beste opties direct zichtbaar worden. Door uw persoonlijke consulente, die beide partijen kent, wordt gekeken welke van de opgegeven opties het beste bij u past. Zo kunnen we u op een snelle en efficiënte wijze bij de juiste werkgever of opleiding plaatsen.

 
OPLEIDINGEN

Workaholics/The People Company Zuid-Holland biedt opleidingen. Deze opleidingen zijn flexibel en re-integratie gericht en uitermate geschikt voor mensen met een arbeidsbeperking. De kosten van de opleidingen zijn inclusief alle examens (1 herexamen) en inschrijvingen bij registers. ( bijvoorbeeld KIWA )