OVERHEID
HOOFDPAGINA | OVERHEID

Wij geloven niet in standaardoplossingen, maar in een persoonlijke professionele aanpak. Workaholics/The People Company Zuid-Holland is van mening dat door middel van persoonlijke begeleiding voor werkgever en werknemer er een optimaal resultaat geboekt kan worden voor beide partijen.

Onze missie is dan ook om zoveel mogelijk potentiële werkgevers en werknemers naar volledige tevredenheid te matchen. Kenmerkend hierin is onze proactieve manier van denken en werken.

Onze medewerkers vormen de basis van ons succes. Zij zien de mogelijkheden van alle mensen binnen de maatschappij, hebben een positieve instelling, en een daadkrachtige aanpak. Onze medewerkers krijgen een beperkte caseload, om elke klant optimaal te kunnen ondersteunen.

Workaholics/The People Company Zuid-Holland beschikt over een innovatief softwareprogramma. Dit programma bevat zowel de aangeleverde gegevens van werkgevers als werkzoekenden.

Met al deze gegevens wordt uiteraard zeer zorgvuldig omgegaan. (zie ons privacyreglement)
Onze medewerkers hebben hier ook een geheimhoudingsverklaring moeten tekenen bij aanvang van hun contract.

Het programma maakt met de gegevens een "match" waarmee de beste opties direct tevoorschijn komen. Door een persoonlijke consulente die beide partijen kent, wordt dan gekeken welke van de weergegeven opties ook naar zijn/haar idee het beste past. Zo kunnen we op een snelle en efficiënte manier te werk gaan.

Na plaatsing wordt er in 1e instantie veelvuldig contact opgenomen met zowel werknemer als de werkgever/opleider. Door dit te doen zijn we er snel bij als een van de partijen ontevreden blijkt te zijn. Na verloop van tijd wordt dit contact verminderd als blijkt dat alles naar wens verloopt. Beide partijen zijn ook altijd vrij om ons te bellen of te mailen. Wij gaan ervan uit op deze manier snel en goed werknemer en werkgever/opleider van dienst te kunnen zijn.

Wenst u aan de hand van bovenstaande gegevens toch meer informatie? Neem dan contact met ons op, of vul het contactformulier in.

 

ONZE DIENSTEN

 •  
  VOOR
  WERKGEVERS

  De arbeidsmarkt is volop in beweging, niet in het minst door een actieve overheid, volop werkend aan subsidieregelingen voor werkgevers. Het bijbehorende papierwerk nemen wij u graag uit handen. Ons softwareprogramma bevat de gegevens van alle beschikbare werknemers en opleidingsinstituten. Een match met uw gegevens zorgt ervoor dat de beste opties direct zichtbaar zijn. Door uw persoonlijke consulente, die beide partijen kent, wordt gekeken welke van de opgegeven opties het beste bij uw organisatie past. Zo kunnen we u op een snelle en efficiënte wijze voorzien van de juiste werknemer.

 •  
  VOOR
  WERKZOEKENDEN

  In goed overleg met onze professionals heeft u alle inspraak in uw-reintegratietraject, het gaat tenslotte om uw toekomst. Ons softwareprogramma bevat de gegevens van alle beschikbare werkgevers en opleidingsinstituten. Een match met uw gegevens zorgt ervoor dat de beste opties direct zichtbaar worden. Door uw persoonlijke consulente, die beide partijen kent, wordt gekeken welke van de opgegeven opties het beste bij u past. Zo kunnen we u op een snelle en efficiënte wijze bij de juiste werkgever of opleiding plaatsen.

 •  
  OPLEIDINGEN

  Workaholics/The People Company Zuid-Holland. Deze opleidingen zijn flexibel en re-integratie gericht en uitermate geschikt voor mensen met een arbeidsbeperking. De kosten van de opleidingen zijn inclusief alle examens (1 herexamen) en inschrijvingen bij registers ( bijvoorbeeld KIWA ).