SUBSIDIES
HOOFDPAGINA | WERKGEVERS | SUBSIDIES

Voor allerhande situaties zijn er door gemeenten, overheid, en de EU subsidies ter beschikking gesteld. Om u een indicatie te geven wat dit voor u kan opleveren:

U neemt iemand in dienst met een Wajong uitkering, uw organisatie kan hier bijv. tot € 7000,- per jaar aan premiekorting verkrijgen.
Voor deze doelgroep is ook de No risk Polis van toepassing. Dit houdt in dat u, indien uw werknemer ziek wordt, u geen loonkosten heeft aan deze persoon, het UWV neemt de betaling van het salaris van deze werknemer dan weer over.

Wij verzorgen voor u , in elke situatie de papierwinkel, die daarbij hoort en dat u de juiste en alle subsidies krijgt, welke voor de desbetreffende werknemer van toepassing zijn.

Dit doen wij naar aanleiding van de hoeveelheid werk die daar uit voortvloeit tegen een geringe vergoeding, of geheel gratis.

Dit kan u veel voordeel opleveren: U kunt iemand in dienst nemen als toevoeging en/of uitbreiding op u huidige personeelsbestand. Dit hoeft u geen extra geld te kosten, maar kan u zelfs extra geld opleveren! Tijd en energie om de nieuwe werknemer in te werken kost het uiteraard wel.

Na de proefperiode bent u of een goede werknemer rijker, en kunt u hem/haar een contract bieden, of als de werknemer u niet bevalt het erbij laten.

Wij geven u en de werknemer alle ondersteuning die nodig is gedurende het gehele traject.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen, of vul het contactformulier in dan nemen wij contact op met u.

 

DIENSTEN VOOR WERKGEVERS

 •  
  ADVIES

  Workaholics/The People Company Zuid-Holland kan u op verschillende terreinen adviseren: Heeft u mensen in dienst met een arbeidshandicap? Wij geven u advies over alle mogelijke subsidies.

 •  
  WERVING EN SELECTIE

  Om de juiste persoon op de juiste werkplek te krijgen, gaan wij uiterst zorgvuldig om met onze selectie. Wij maken hierbij gebruik van de expertise van onze medewerkers, en ons op maat gemaakte software pakket.

 •  
  OUTPLACEMENT

  Outplacement is geen slecht einde, maar een nieuw begin. U kunt het beste afscheid nemen door het bieden van perspectief en een nieuwe baan. Van alle werkzoekende die bij ons worden aangemeld vindt 80% een nieuwe baan.

 •  
  OPLEIDINGEN EN STAGE

  Bent u toe aan een nieuwe start in uw leven? Vergroot dan uw kans op de arbeidsmarkt bij Workaholics/The People Company Zuid-Holland. Wij bieden u de volgende opleidingen...