WERKGEVERS
HOOFDPAGINA | WERKGEVERS

De overheid werkt aan een beter werkende arbeidsmarkt met subsidieregelingen voor werkgevers. De papierwinkel die hierbij hoort is voor onze rekening. Kenmerkend hierin is onze proactieve manier van denken en werken, waarbij U als werkgever centraal staat. Wij kunnen u ondersteuning bieden in de breedste zin van het woord. Het softwareprogramma bevat zowel de door u aangeleverde gegevens als van alle beschikbare werknemers. Het programma maakt daarna een "match" waarmee de beste opties direct tevoorschijn komen. Door uw persoonlijke consulente die beide partijen kent, wordt dan gekeken welke van de weergegeven opties ook naar zijn/haar idee het beste past. Zo kunnen we op een snelle en efficiënte manier te werk gaan.

U kunt met al uw vragen of opmerkingen altijd contact opnemen met uw persoonlijke consulente. Dit kan zowel telefonisch als per email. Workaholics/The People Company Zuid-Holland is van mening dat door middel van persoonlijke begeleiding voor werkgever en werknemer er een optimaal resultaat geboekt kan worden voor beide partijen. Onze missie is dan ook om zoveel mogelijk potentiële werkgevers en werknemers naar volledige tevredenheid te matchen.

Wij beschikken over genoeg professioneel personeel. Workaholics/The People Company Zuid-Holland vind echter persoonlijke betrokkenheid en passie voor het werk belangrijker dan een hoog opleidingsniveau. Bij eventueel nieuw aan te nemen personeel wordt er verder gekeken dan alleen naar de papieren. Het Workaholics/The People Company Zuid-Holland team bestaat uit professionele trainers, coaches, psychologen, jobhunters en specialisten op diverse terreinen, bijvoorbeeld scholing en het starten van een eigen bedrijf. Onze consulenten krijgen een beperkte caseload, om elke klant optimaal te kunnen ondersteunen.

Wilt u onze kwaliteiten testen? Via het aanmeldformulier kunt u uw gegevens in vullen. Naar aanleiding daarvan nemen wij contact op met u. Heeft u eerst nog vragen neem dan contact op met ons.

Ons motto is : "maak Nederland sterk, iedereen aan het werk!"

 

DIENSTEN VOOR WERKGEVERS

 •  
  ADVIES

  Workaholics/The People Company Zuid-Holland kunt u op verschillende terreinen adviseren: Heeft u mensen in dienst met een arbeidshandicap? Wij geven u advies over alle mogelijke subsidies.

 •  
  WERVING EN SELECTIE

  Om de juiste persoon op de juiste werkplek te krijgen, gaan wij uiterst zorgvuldig om met onze selectie. Wij maken hierbij gebruik van de expertise van onze medewerkers, en ons op maat gemaakte software pakket.

 •  
  OUTPLACEMENT

  Outplacement is geen slecht einde, maar een nieuw begin. U kunt het beste afscheid nemen door te kiezen voor een nieuw perspectief en baan. Van alle werkzoekende die bij ons worden aangemeld vindt 80% een nieuwe baan.

 •  
  OPLEIDINGEN EN STAGE

  Bent u toe aan een nieuwe start in uw leven? Vergroot dan uw kans op de arbeidsmarkt bij Workaholics/The People Company Zuid-Holland.Wij bieden u de volgende opleidingen...