WERKZOEKENDEN
HOOFDPAGINA | WERKZOEKENDEN

Onze intake en vervolg gesprekken kunnen zowel bij U thuis als op ons kantoor plaatsvinden. Dit wordt individueel bekeken en met U overlegd. In goed overleg heeft U alle inspraak in uw re-integratietraject het gaat tenslotte om uw toekomst.

Uw gegevens worden direct na het 1e intake gesprek door Workaholics team ingevoerd in ons softwareprogramma. Natuurlijk wordt er met uw gegevens zorgvuldig omgegaan (zie onsprivacyreglement). Ons softwareprogramma bevat zowel uw gegevens als van alle beschikbare werkgevers en opleidingsinstituten. Het programma maakt daarna een "match" waarmee de beste opties direct tevoorschijn komen.

Door uw persoonlijke consulente die beide partijen kent, wordt dan gekeken welke van de weergegeven opties ook naar zijn/haar idee het beste past. Zo kunnen we op een snelle en efficiënte manier u bij de juiste werkgever of opleiding plaatsen. Ook kunt u met al uw vragen of opmerkingen altijd contact opnemen met uw persoonlijke consulente.

Dit kan zowel telefonisch als per email. Uiteraard kunt u ook zelf zoeken naar vacatures door gebruik te maken van onze computers op kantoor. Heeft u hierbij hulp nodig voor het maken van een CV of sollicitatiebrief staat uw persoonlijke consulente ook tot uw beschikking. Bij het eerste kennismakingsgesprek bij de werkgever of opleider gaat desgewenst uw consulente mee.

Na plaatsing wordt er in 1e instantie veelvuldig contact opgenomen met zowel u als de werkgever/opleider. Door dit te doen zijn we er snel bij als een van de partijen ontevreden blijkt te zijn. Na verloop van tijd wordt dit contact verminderd als blijkt dat alles naar wens verloopt. Beide partijen zijn ook altijd vrij om ons te bellen of te mailen. Wij gaan ervan uit op deze manier snel en goed u en uw werkgever/opleider van dienst te kunnen zijn.

Wilt u snel aan het werk vul dan het aanmeldformulier in. Het is echter wel noodzakelijk dit eerst te overleggen met de uitkeringsinstantie/werkgever vanwege de te maken kosten.

Ons motto is : "maak Nederland sterk, iedereen aan het werk!"

 

DIENSTEN VOOR WERKZOEKENDEN

 •  
  Naar Werk

  Wij helpen u bij het uitstippelen van uw toekomst. Bij uw intake brengen we u sterke punten en talenten in kaart.

 •  
  WIA

  De nieuwe Wet werk en inkomen naar arbeidsvermogen (WIA) gaat ervan uit, dat u er samen met uw werkgever voor zorgt dat er naar vermogen wordt gewerkt.

 •  
  OUTPLACEMENT

  Via een outplacement procedure proberen wij u bij een andere werkgever een nieuwe toekomst te bezorgen.

 •  
  VACATURES

  Bekijk alle vacatures en vind je nieuwe baan.